Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-29@12:22:07 GMT

کایکو در چالش سخت؛ خالد چطور بنگلادشی شد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۸۶۰۶

کایکو در چالش سخت؛ خالد چطور بنگلادشی شد؟

خالد شفیعی سرانجام قید فوتبال در لیگ ایران را زد و کشور بنگلادش را برای ادامه دوران فوتبالش انتخاب کرد.

به گزارش ورزش سه، این مدافع وسط شیرازی الاصل که فوتبال ایران خاطرات بسیاری از بازی های درگیرانه و همچنین پرتاب های اوتش دارد، در حالی به بنگلادش رسیده است که به نظر می‌رسد از این انتخاب راضی است.

 

شفیعی که در ادامه یک سنت قدیمی، تبدیل به یکی از فوتبالیست های ایرانی شاغل در لیگ بنگلادش شده، در صحبت هایی که با ایلنا داشته، از خاطرات خوب فوتبال دوستان این کشور از چهره های مطرح ایران به خصوص ناصر حجازی می‌گوید که مدت زمان زیادی در تیم محمدان به کار مشغول بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جز او، بیژن طاهری و رضا نعلچگر و همچنین محمد برهان زاده در دوران های مختلفی عضو تیم های بنگلادشی بوده‌اند.

اما شفیعی که در فوتبال ایران لقب «کایکو» را در اختیار داشت، قصد دارد یک برند تازه در فوتبال این کشور باشد. بازیکنی که ممکن است حضور در فوتبال بنگلادش افق های جدیدی را پیش روی او باز کند. او قبلاً حضور در یک تیم کره ای را تجربه کرده که البته مصدومیت مانع از درخشش وی شد اما این بار امیدوارانه از فوتبال در بنگلادش می‌گوید.

 

* خالد شفیعی؛ چرا بنگلادش؟
خالد در پاسخ به این سوال که چرا به لیگ بنگلادش رفته، توضیح می‌دهد: من لیگ بنگلادش را فقط به خاطر شرایط مالی انتخاب نکردم. این تیم قهرمان فصل گذشته لیگ بنگلادش است و یک بازیکن از تیم ملی آرژانتین، 2 بازیکن برزیلی، یک بازیکن اسپانیایی و سرمربی اسپانیایی دارد و شرایط خیلی خوبی دارد. این تیم در فصل جدید در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد من با تحقیق این تیم را انتخاب کردم آپشن‌ها و جذابیت‌های خاص خودش را داشته و از انتخابم راضی هستم.

 

* با آندو تیموریان مشورت کردم
وی درخصوص روند انتخاب تیمش گفت: پیشنهاد داخلی هم داشتم ولی خب دو پیشنهاد خارجی به دست من رسید و این پیشنهاد فکر من را به خودش مشغول کرد و در موردش فکر و تحقیق کردم. با چند نفر مشورت کردم و با آندو تیموریان که مثل برادرم است و همیشه از او در تصمیمات فوتبالی خودم مشورت می‌گیرم صحبت کردم و چند نفر دیگر. همینجا جا دارد به آندوی عزیز هم تسلیت بگویم و امیدوارم روح برادرش شاد باشد. در کل باید بگویم با دید باز انتخابم را انجام دادم. شاید خیلی‌ها با دید سطحی ممکن است دست به انتخاب تیم بزنند ولی من همه جوانب امر را بررسی کردم و روحیه خودم هم جوری است که دوست دارم وارد چالش‌های سخت شوم و از چیزی هم واهمه ندارم. پیشنهاداتی از لیگ ایران داشتم ولی خب وضعیت فوتبال ایران به شکلی است که نمی‌شود زیاد روی آن حساب کرد و من هم به عنوان یک فوتبالیست باید به فکر زندگی بعد از فوتبالم هم باشم.

 

* می‌خواهم در بنگلادش بمانم
مدافع سابق تراکتور راجع به هدفش در آینده هم عنوان کرد: این بار که از ایران خارج شدم اگر خدا تن سالم بدهد و مثل کره‌جنوبی مصدومیت گریبان گیرم نشود و بدشانسی‌های این شکلی نیاورم تصمیم دارم 3-2 سال در فوتبال بنگلادش بمانم و بعد از آن برای اهداف و فکری که برای آینده خودم بعد از فوتبال ترسیم کردم برنامه‌ریزی کنم.

سایپا خالد شفیعی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: سایپا خالد شفیعی لیگ بنگلادش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، در صد و بیست و هشتمین نشست شورای آینده‌نگاری، نظریه‌پردازی و رصد کلان سلامت که با حضور سیدحسن امامی رضوی رئیس نشست، محسن شیرازی رئیس گروه دندانپزشکی فرهنگستان و جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و اعضای گروه دندانپزشکی همزمان به صورت حضوری و مجازی در فرهنگستان برگزار شد، به موضوع چالش‌ها و راهبردهای موجود در پذیرش و آموزش دانشجویان و جذب و ماندگاری اعضای هیات‌علمی دندانپزشکی پرداخته شد.

در این نشست، محمدجواد خرازی فرد عضو گروه دندانپزشکی فرهنگستان علوم پزشکی و دبیر کمیته اعتباربخشی برنامه‌ای دانشکده‌های دندانپزشکی کشور به بررسی مسائل و چالش‌های حوزه دندانپزشکی پرداخت و تاکید کرد: افزایش ظرفیت دندانپزشکان، بهبود شاخص‌های دهان و دندان را در پی ندارد.

وی اظهار داشت: افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو به شدت تأثیر مخربی در پی خواهد داشت و هنوز دانشکده‌های دندانپزشکی در شوک افزایش ظرفیت دوره‌های قبل است و این موضوع باعث کاهش انگیزه در دانشجویان و پایین آمدن سطح سواد و توانایی قبول شدگان این رشته می‌شود و یک بحران را به دنبال خواهد داشت و باعث تقاضاهای القایی در آینده خواهد شد.

خرازی فرد گفت: یک دندانپزشک توانمند باید مهارت‌های برقراری ارتباط، تعهد حرفه‌ای، پیشرفت فردی و فراگیری مستمر، ارتقای سلامت و پیشگیری، مهارت‌های بالینی و دستیابی به توانمندی‌های مورد انتظار را دارا باشد.

وی خاطرنشان کرد: مطالعه‌ای با حمایت فرهنگستان علوم پزشکی کشور انجام شد که در آن، میزان دستیابی به ۴۲ توانمندی اصلی بالینی در بین دانش‌آموختگان دانشکده‌های پزشکی کشور بررسی شد.

عضو کمیته بازنگری برنامه آموزش دندانپزشکی عمومی و تخصصی به چالش‌های مهم در آموزش دندانپزشکی اشاره کرد و گفت: کمبود شدید هیأت علمی، عدم ماندگاری و عدم تمایل متعهدین، افزایش فضاهای آموزشی، تخصیص نامناسب نیروی متعهد خدمت ضریب K به دانشگاه‌ها، پذیرش و به‌کارگیری متخصصان متعهد خدمت بومی، کمبود شدید فضا و امکانات و بودجه‌های آموزشی، کمبود بیمار آموزشی، ایده‌آل نبودن محتوای آموزشی و اجرای آن و…، از جمله چالش‌های مهم رشته دندانپزشکی است.

خرازی ادامه داد: متأسفانه کمتر از ۳۰ درصد فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی به شبکه بهداشت وارد می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: مهم‌تر از تأمین نیروی انسانی مناسب؛ فراهم آوردن بستر برخورداری عموم مردم از خدمات دندانپزشکی مخصوصاً با استفاده از پوشش مناسب بیمه‌ها، تجهیز مراکز خدمات درمانی دولتی و دانشکده‌های دندانپزشکی و نیز تأمین هیأت علمی مناسب است.

در ادامه، عباسعلی خادمی دندانپزشک و عضو گروه دندانپزشکی فرهنگستان نیز به راهکارهای جذب و ماندگاری اعضای‌هیات علمی دانشکده‌های دندان‌پزشکی پرداخت و افزود: پذیرش دانشجویان دندانپزشکی ظرف ۲۰ سال ۳ برابر شده است با وجود آنکه کمبود هیأت علمی در دانشکده‌های دندانپزشکی ۴۰ درصد تخمین زده شده است.

وی در این نشست به مشکلات دانشکده‌های دندانپزشکی، مشکلات اعضای هیأت علمی، عوامل منجر به کمبود عضو هیأت علمی و راهکارهای پیشنهادی، تجارب موفق جذب هیأت علمی در کشورهای دیگر اشاره کرد.

همچنین، رضا یزدانی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به فعالیت‌های صورت‌گرفته در این حوزه اشاره کرد و گفت: کارهای مثبتی همچون افزایش تجهیزات و مواد مصرفی را آغاز کرده‌ایم و آئین‌نامه دانشجویان بین‌المللی نیز در حال طراحی است و با همکاری وزارت بهداشت ۱۰ درصد سقف تعرفه‌ها افزایش یافته و ما باید بیشترین بودجه را صرف پیشگیری کنیم.

در ادامه، محمدعلی محققی معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی گفت: بدون تردید، مهم‌ترین و تاثیرگذارترین موضوع در حوزه دندانپزشکی، ارائه آموزش و پژوهش، بهداشت و درمان و توانبخشی حوزه دندانپزشکی با التزام به ارزش‌های اسلامی و انسانی است که بند اول سیاست‌های کلی سلامت است و ناتوانی و ضعف‌های ما در حوزه سلامت ریشه در بی توجهی به این اصل تحول آفرین و ضروری است و یک بعد این موضوع، بعد فرهنگی است و مسئولان باید مفاهیم فرهنگی را در حوزه فرهنگ‌سازی درک کنند.

وی با تاکید بر ضرورت‌های فرهنگی، افزود: مدیران و برنامه‌ریزان حوزه سلامت باید به توجه به اهمیت مسئولیت خود، تعالیم فرهنگی را دریافت کنند.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی اذعان داشت: از دیدگاه فرهنگستان‌علوم پزشکی، مهم‌ترین راهبردی که موجب اصلاح و تحول و ارتقا در نظام سلامت می‌شود آموزش است و اصلاح روند کنونی از آموزش آغاز می‌شود. پیشنهاد فرهنگستان علوم‌پزشکی این است که اجرای همه‌جانبه سیاست‌های کلی سلامت برای آموزش و اصلاح است و در بند ۹ نیز به وضوح به وظایف حوزه دندان‌پزشکی پرداخته است.

محققی بیان داشت: در فرهنگستان یک مجموعه از فعالیت‌های حوزه سلامت بعد از ۴۵ سال در نظام جمهوری اسلامی ایران تنظیم و به مسئولان منعکس خواهد شد.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی گفت: برای تنظیم راهبردهای بحث در حوزه دندانپزشکی، وضع موجود بر اساس شاخص‌ها بررسی و پیشنهادات برای رسیدن از وضع موجود به وضع مطلوب بررسی خواهد شد.

کد خبر 6090328 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • عکس| مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز
  • غیبت ۲ ستاره پرسپولیس در آستانه بازی با سپاهان
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!